Progress ontwikkelaar_

 

Een Progress Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Progress Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Progress ontwikkelaar

Voor onze klant zoeken we een ervaren allround progress ontwikkelaar, om mee te ontwikkelen aan diverse applicaties. De opdrachtgever ontwikkeld voor diverse klanten maatwerksoftware. Branches zijn o.a. industrieel / medisch en de zorg.

Gebruikte technieken zijn ook divers van Progress OpenEdge tot traditioneel 4GL. Er is behoefte aan extra capaciteit afhankelijk van je kennis en ervaring en communicatieve vaardigheden wordt je ingedeeld in een ontwikkelteam op locatie in Turnhout (Belgie -  net over de grens) of op locatie bij de klant zelf. De klanten zitten ook in Belgie (Nederlands talig gedeelte).

 

Disciplines Vereist

  • Snel ingewerkt zijn in bestaande applicaties

Disciplines Gewenst

  • Progress OpenEdge

  • traditionele 4GL

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Progress ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Turnhout (B) en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van BAARLE NASSAU

BAARLE NASSAU

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV