Powerbuilder developer_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP06178629
Contractduur 1 a 1,5 jaar
Inzet 0,5 - 1 dag
Werkgebied Gorinchem
werkniveau
Contactpersoon Robert Gritter
010 - 475 55 83

Een Powerbuilder Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Powerbuilder Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Powerbuilder developer

Wij hebben een dit moment een leuke opdracht voor een ervaren Powerbuilder developer. Onze opdrachtgever heeft een bedrijf overgenomen wat een draait op Powerbuilder applicatie, de klanten die binnen dit systeem draaien worden geleidelijk overgezet naar hun eigen systeem. Men verwacht dat deze uitfasering ongeveer 1 a 1,5 jaar in beslag gaat nemen.

Tot die tijd dienen er nog wel noodzakelijke features en issues in de bestaande Powerbuilder applicatie opgepakt to worden tot end of life van de applicatie. Daarvoor zijn we nu op zoek naar een ervaren freelancer die zich snel kan inwerken in legacy omgevingen. En die gemiddeld 2 a 4 dagen per maand beschikbaar heeft om dergelijke issues op te pakken.

Dus iemand die meerdere opdrachten / klanten heeft en zijn tijd flexible kan indelen. Waarbij je snapt dat er alleen het hoogst noodzakelijke aan onderhoud aan de applicatie gepleegt dient te worden. Dat kunnen bijvoorbeeld wijzigingen zijn vanwege wet en regelgeving of belangrijke wensen van grote klanten.

 

Disciplines Vereist

  • Powerbuilder

  • Sybase (16)

  • snel inwerken

  • pragmatisch

  • ervaring met legacy systemen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Powerbuilder developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Gorinchem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van GORINCHEM

GORINCHEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV