PLC Programmeur voor het programmeren van een Pipe Gripper_

 

Een PLC programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PLC programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PLC Programmeur voor het programmeren van een Pipe Gripper

Voor onze eindklant, een bedrijf gespecialiseerd in het opleveren van custom-made oplossingen op het gebied van industriele automatisering, ben ik op zoek naar een PLC programmeur met kennis van en ervaring met Bachmann PLC's.

Voor een groot project aan de Nederlandse kust zoekt mijn klant een programmeur die aan de slag kan met het prgrammeren van een bachmann plc, de bedoeling is dat er een 'pipe gripper' geprogrammeerd wordt waarna er ook verwacht wordt dat deze inbedrijf wordt gesteld.

Het grootste gedeelte van de opdracht kan uitgevoerd worden op locatie in de buurt van Utrecht of vanuit huis als de werkzaamheden dat toe laten. Het gaat hier om een opdracht van 4-5 dagen per week en heeft een lengte van ongeveer 15 maanden.

De voorkeur gaat uit naar een kanidaat met Bachmann ervaring, ben jij niet bekend met Bachmann maar wel met Siemens dan zijn er ook mogelijkheden.

Disciplines Vereist

  • - Ervaring met Bachmann PLC's

Disciplines Gewenst

  • - Goede communicatieve vaardigheden.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PLC Programmeur voor het programmeren van een Pipe Gripper.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV