PLC programmeur Mitsubishi_

 

Een PLC programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PLC programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PLC programmeur Mitsubishi

Voor regelmatig terugkerende projecten zijn we op zoek naar een ervaren PLC programmeur. Gaat nu om een project van ongeveer 50-100 uur. Gaat om diverse aanpassingen (machine setup) in een industriele omgeving. Mitsubishi chipset. Dus bij voorkeur iemand die vaker dit soort projecten in overleg tussendoor kan inplannen. Deze aanpassingen komen regelmatig voor.

Disciplines Vereist

  • PLC

  • Mitsubishi

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PLC programmeur Mitsubishi.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Doetinchem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DOETINCHEM

DOETINCHEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV