PLC Programmeur met electrotechnische achtergrond_

 

Een PLC programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PLC programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PLC Programmeur met electrotechnische achtergrond

Mijn klant is een eindgebruiker die grote hydraulische systemen levert en onderhoudt. Haar team PLC programmeurs realiseert vanuit Dordrecht vele korte projecten van ongeveer 20 uur tot een week dit zijn projecten voor haar eigen machines die draaien op een eigen ontwikkelde PLC. Daarnaast doen ze soms ook grotere projecten op machines die draaien op Allen Bradley PLC, HMI (Weintek).

Voor haar team ben ik opzoek naar een PLC programmeur met een electrotechische achtergrond. Iemand die zich makkelijk nieuwe technieken eigen maakt, het leuk vondt om zelf test opstellingen te bouwen en snapt hoe de techniek achter het programmeer werk in elkaar zit.

Disciplines Vereist

  • Electrotechnische achtergrond

  • Brede PLC ervaring

Disciplines Gewenst

  • Allen Bradley PLC, HMI (Weintek)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PLC Programmeur met electrotechnische achtergrond.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Dordrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van DORDRECHT

DORDRECHT

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV