Senior PHP/Wordpress Developer_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior PHP/Wordpress Developer

Voor mijn eindklant ben ik op zoek naar een Senior PHP/Wordpress Ontwikkelaar. Je wordt betrokken bij omvangrijke back-end projecten. Hierbij ontwikkel je custom templates, en gebruik je plugins als ACF en Woocommerce . Het maken van de vertaalslag van de klantwens naar een passende oplossing voert hierbij altijd de boventoon. 

Je werkt in een team van .....

Voorbeeld project: ....

Ik ben opzoek naar een Senior PHP developer die ... kan want  ... of een senior Wordpress developer met ervaring in  ... want ....

Disciplines Vereist

  • Ervaring met ACF, ervaring met Woocommerce

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior PHP/Wordpress Developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Ajay Singh en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Ajay Singh

Recruitment Consultant ICT

a.singh@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV