Senior PHP-er voor codescan en codereview_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior PHP-er voor codescan en codereview

Ben jij een doorgewinterde PHP-er die kwalitatief hoogstaande code schrijft, die kan lezen en schrijven binnen frameworks als Laravel of Symfony maar ook op de hoogte bent van de meest relevant ontwikkelingen binnen JS en Devops gebied.

Je bent thuis in TDD, unittesting designpatterns en DRY and SOLID ontwikkeld. En vind je het leuk om code van andere developers te reviewen, wij zoeken een PHP guru die php-assesments kan opzetten en beoordelen waarmee de kwaliteit van junior/medior php developers beoordeeld kan worden, voor selectie doeleinden. Je kunt de test resultaten goed onderbouwd beoordelen om zo het niveau te bepalen van de kandidaat die de test gemaakt heeft (sterke  en zwakke punten).

En vind je het ook leuk om op maandelijks basis een paar uur te besteden aan code review van daadwerkelijk ontwikkelde code van de geselecteerde kandidaten. Deze van opbouwende kritiek te voorzien hoe ze hun code nog meer kunnen verbeter in termen van DRY, SOLID, designpaterns, bestpractises etc. 

De vraag is dus tweeledig, het beoordelen van het niveau van de kandidaten en later coderevieuwing.
 

 

 

Disciplines Vereist

  • codereview ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior PHP-er voor codescan en codereview.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Remote en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in van SCHIEDAM

SCHIEDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV