PHPer met Extjs kennis_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHPer met Extjs kennis

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een ervaren PHPer met Frontend kennis. De komende tijd is de bedoeling dat de developer meer functionaliteiten gaat ontwikkelen in de bestaande planningssoftware. Daarnaast moet de developer meewerken aan de look and feel van deze software (frontend). Het is de bedoeling dat je op locatie in Amersfoort werkt in een team van developers. Voor de backend wordt PHP Zend, Jquery gebruikt en de frontend Ext JS.

Disciplines Vereist

  • PHP Zend

  • Jquery

  • Ext JS

  • Object Oriented

  • Backend en frontend kennis moet aantoonbaar aanwezig zijn.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHPer met Extjs kennis.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amersfoort en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMERSFOORT

AMERSFOORT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV