PHP4 programmeur voor aanpassingen aan bestaand systeem_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP4 programmeur voor aanpassingen aan bestaand systeem

Capwell zoekt voor haar eindklant een ervaren PHP developer die goed overweg kan met PHP4 code, gaat hier om een oudere applicatie waar een aantal aanpassingen voor nog zijn. Dus geen OO-structuur.

De applicatie zelf is een financieel plannings en control toepassing. Dus enige affiniteit hiermee zou zeker handig zijn.

Gaat om een inzet van 2 a 3 weken, binnnen het bedrijf zijn er ontwikkelaars beschikbaar die bekend zijn met de applicatie en het ontstaan. Dus het is niet helemaal een black box / legacy applicatie.

Disciplines Vereist

  • PHP4

  • Pragmatisch

  • Snel ingewerkt in bestaande code

Disciplines Gewenst

  • Ervaring met planning en control applicaties

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP4 programmeur voor aanpassingen aan bestaand systeem.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Haarlem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HAARLEM

HAARLEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV