PHP Zend developer_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP Zend developer

Wij zijn voor onze eindklant op zoek naar een PHP ZEND Developer. Men is bezig om een team op te zetten voor het ontwikkelen van een nieuw business logic api. Een backend functie gericht op Api development, koppelingen CRM, Finance, alles moet aan elkaar gekoppeld worden. Performance staat hoog in het vaandel. Er wordt ontwikkeld in PHP 5 (nieuwste versie). Je hebt ervaring met unit testing, continuous integration, test-driven development, service oriented architectures, RESTful webservices, SAAS en ontwikkelmethodieken als Agile/Scrum. Team bestaat uit 9 personen, 5 developer, 2 testers, 1 business analist en 1 scrummaster.

Disciplines Vereist

  • Zend Framework

  • Git

  • PHP

  • Scrum

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP Zend developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amersfoort en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMERSFOORT

AMERSFOORT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV