PHP programmeur_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP programmeur

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een zelfstandig, ervaren PHP programmeur die zich complexe materie snel eigen kan maken. Je komt te werken binnen een klein ontwikkelteam en werkt mee aan de nieuwbouw en onderhoud van diverse high traffic websites voor klanten. Het gaat om verschillende interactieve mobiele en internet applicaties en diensten. De focus in de functie ligt op op backend ontwikkeling, front end ervaring is een grote pre. Aangezien het om een langdurige opdracht gaat (fulltime, minstens een jaar), vragen wij om scherp aan te bieden!

Disciplines Vereist

  • Minimaal 5 jaar ervaring als PHP programmeur

  • SQL

  • Javascript, JQuery

  • Ajax, CSS, HTML

  • Responsive design

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Alkmaar en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ALKMAAR

ALKMAAR

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV