PHP, Laravel, Vue developer met veel verantwoordelijkheid_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP, Laravel, Vue developer met veel verantwoordelijkheid

Voor mijn klant ben ik op zoek naar iemand met ervaring in Laravel, Vue, JSON RESTful API en minimaal 7 jaar ervaring met PHP. Een persoon die zelfstandig kan werken in een complexe omgeving en daarnaast ook goed kan communiceren.

Mijn klant was eerst een klein bedrijf en is samengevoegd en daarom zijn ze bezig met de ontwikkeling van nieuwe systemen. Op dit moment zijn ze bezig met de ontwikkeling van klantportalen. De opdracht duurt 6 maanden met optie op verlenging.

Disciplines Vereist

  • - minimaal 7 jaar PHP ervaring

  • - ervaring met Vue

  • - ervaring met de ontwikkeling van RESTful API's

  • - ervaring met Laravel

  • - proactieve persoonlijkheid

  • - eigen verantwoordelijkheid kunnen dragen

Disciplines Gewenst

  • - gevoel van humor

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP, Laravel, Vue developer met veel verantwoordelijkheid.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Vlissingen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in van VLISSINGEN

VLISSINGEN

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Nina Vermeesch en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Nina Vermeesch

Resourcer

010-4655583

n.vermeesch@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV