PHP-er gezocht voor het ontwikkelen van nieuwe features _

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP07167063
Inzet 40
Werkgebied omgeving Alphen aan den Rijn
werkniveau Junior / Medior
Contactpersoon Michael de Groot
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP-er gezocht voor het ontwikkelen van nieuwe features

Voor mijn klant ben ik op zoek naar een PHP-er die warm wordt van de volgende taken: Ontwikkelen van nieuwe features, optimaliseren van de UI en UX. het gaat om een dachboard product waarin de gebruikers(bedrijven) een overzicht krijgen van alles wat er speelt in de onderneming.

Er heerst een echte Start-up mentaliteit dus als jij door wil groeien in de breedte maar ook in de diepte? Dan is dit jouw kans. Waar ga je mee werken? PHP, Javascript, HTML, CSS, responsive design, AngularJS, TypeScript, JSON, Node.js, NPM, Geautomatiseerde unit test, GIT.

Wie ben jij?

 • Interesse in business analytics, finance en big data
 • HBO werk en denkniveau
 • Ervaring met Javascript, PHP (OOP), HTML, CSS
 • Wilt kennis opdoen

Wat krijg je er voor terug?

 • 2600 tot 3400 bruto per maand
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden (van 7:30 tot 10:00 starten)
 • Laptop
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP-er gezocht voor het ontwikkelen van nieuwe features .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) omgeving Alphen aan den Rijn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ALPHEN AAN DEN RIJN

ALPHEN AAN DEN RIJN

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV