PHP Developer, Omgeving Zoetermeer, 3-6 maanden, 4-5 dagen per week_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP Developer, Omgeving Zoetermeer, 3-6 maanden, 4-5 dagen per week

Voor mijn eindklant ben ik per direct op zoek naar een PHP developer met uitgebreide kennis van Symfony voor een opdracht in de buurt van Zoetermeer.

De bedrijfstak waarvoor je dit project gaat uitvoeren is een online platform die adverteerders en publishers bij elkaar brengt. Adverteerders leveren mijn klant URL’s aan welke in bepaalde landen of op bepaalde systemen (desktop/mobiel) een dienst en/of product aanbieden.

De URL’s van deze adverteerders wil mijn klant controleren via een offer-scanner.

Mijn klant wil deze URL’s via een lokale proxy volgen. De attributen van de scan (denk aan http statuscode, MD5 van de bron en het aantal redirects) worden opgeslagen in een database als rapport. Als toevoeging wil mijn klant een screenshot (bijvoorbeeld image/jpeg) van de website opslaan bij het rapport.

Het scannen van de offers (URL’s) zal een a-synchroon proces betreffen.
Een interface moet het gaan mogelijk maken om offers in een wachtrij te plaatsen om te scannen.
Tevens moet in deze interface een geschiedenis van de scans inzichtelijk gemaakt worden, met de mogelijkheid om snel inzichtelijk te krijgen of verder onderzoek naar het offer noodzakelijk is.

Deze functionaliteit dient gebouwd te worden in Symfony 3.4 of 4 compatible met PHP 7+.

Disciplines Vereist

  • - Ruime ervaring met PHP 7

  • - Ruime ervaring met Symfony

Disciplines Gewenst

  • - Goede communicatieve vaardigheden

  • - Hands-on mentaliteit

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP Developer, Omgeving Zoetermeer, 3-6 maanden, 4-5 dagen per week.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Zoetermeer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ZOETERMEER

ZOETERMEER

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV