PHP Developer met kennis van WordPress_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP Developer met kennis van WordPress

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een ervaren communicatieve fullstack PHP developer met kennis van WordPress. Het gaat om de ontwikkeling van verschillende webapplicaties die je zowel zelfstandig als met interne developers ontwikkelt. De verhouding backend / front-end is ongeveer gelijk. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Disciplines Vereist

  • PHP (backend en front-end)

  • WordPress

Disciplines Gewenst

  • Zend

  • Magento

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP Developer met kennis van WordPress.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Oosterhout en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van OOSTERHOUT NB

OOSTERHOUT NB

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV