PHP developer met hosting ervaring_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP developer met hosting ervaring

Voor onze klant zijn we op zoek naar een allround PHP developer die goed thuis is in het opzetten en inrichten van ontwikkelomgevingen op Linux platformen.

De opdracht die er nu ligt is nl de volgende, klant host en ontwikkeld websites voor klanten in zowel PHP en een paar in Dotnet. Hier hebben ze een mooie deployment omgevingen voor ingericht op hun eigen omgeving. Nu moeten er een aantal websites verhuisd worden naar een nieuwe hostingpartij, inclusief de bestaande deployment omgeving.

Hiervoor is uitzoekwerk nodig wat werkt hier wel en niet, welke scripts moeten aangepast worden, welke resources zijn er bij de nieuwe hostingpartij nodig.

En hoe kunnen we dit eerst netjes testen zodat de switch probleemloos verloopt.

Voor de duidelijkheid het gaat hier niet om het from scratch af aan inrichten van een nieuwe deployment omgeving, maar om het overzetten van de bestaande inrichting.We zoeken nu iemand die de bestaande deployment scripts op een nieuwe hosting omgeving kan overzetten.

Disciplines Vereist

  • PHP allround

  • Linux server inrichting

  • bekend met deployment scripts

Disciplines Gewenst

  • Pragmnatisch

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP developer met hosting ervaring.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV