PHP developer met C# / Delphi ervaring_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP developer met C# / Delphi ervaring

Voor mijn klant ben ik opzoek naar een allround PHP programmeur met enige kennis van C#.Net en of Delphi.

Op het moment is ze een portal aan het ontwikkelen (PHP omgeving) met koppelingen naar een systeem dat op het moment wordt omgezet van Delphi naar .Net.

De nadruk van de opdracht is het ontwikkelen van de portal, echter gezien de sterke verwandschap met de .Net applicatie is enige C# dan wel Delphi kennis zeker gewenst.

Disciplines Vereist

  • - PHP Development ervaring

Disciplines Gewenst

  • - C#.Net ervaring

  • - Delphi ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP developer met C# / Delphi ervaring.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van WOERDEN

WOERDEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV