PHP Developer, Complexe omgeving, 6-12 maanden met optie op verlenging_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP Developer, Complexe omgeving, 6-12 maanden met optie op verlenging

Voor mijn directe eindklant in de omgeving van Hilversum ben ik met spoed op zoek naar een ervaren PHP developer met uitgebreide kennis van Laravel en/of Symfony. 

Mijn klant is gespecialiseerd in het bouwen van software systemen die gebaseerd zijn op het automatiseren van complexe processen. Dit wordt gedaan met behulp van intelligente datakoppelingen.

Voor de uitbreiding van het huidige scrumteam ben ik op zoek naar een ervaren PHP developer die beschikt over een gedegen kennis van modelleren. Je gaat werken aan bestaande producten en aan een nieuw systeem

 

Disciplines Vereist

  • - Kennis van PHP, MySQL, XML, OO, MVC en API koppelingen

  • - Ervaring met de grotere frameworks zoals; Laravel of Symfony

Disciplines Gewenst

  • - Communicatief vaardig

  • - Abstractievermogen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP Developer, Complexe omgeving, 6-12 maanden met optie op verlenging.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hilversum en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van HILVERSUM

HILVERSUM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV