PHP developer _

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP developer

Voor mijn eindklant in de buurt van Goes,ben ik per direct op zoek naar een ervaren PHP developer voor het (door)ontwikkelen van een aantal web applicaties.

In deze complexe omgeving ga jij aan de slag met het (door)ontwikkelen van een aantal protalen. De complexiteit zit hem in een aantal REST API'S welke communiceren met een complex applicatielandschap ten behoeve van order 2 cash proces.

Het gaat hier om een full-time opdracht voor tenminste 6 maanden met optie op verlenging.  

Disciplines Vereist

  • - Ruime ervaring met PHP

  • - Bij voorkeur ervaring met Laravel

  • - Ruime ervaring met JSON / REST API's

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP developer .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Goes en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in van GOES

GOES

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV