Junior/medior PHP back-end Developer (2700 / 3800) in een functie waar jij je creativiteit in kwijt kan_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP07167079
Inzet 40
Werkgebied Rotterdam
werkniveau Junior / Medior
Contactpersoon Michael de Groot
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Junior/medior PHP back-end Developer (2700 / 3800) in een functie waar jij je creativiteit in kwijt kan

Mijn klant is op 19 jarige leeftijd gestart met zijn internet bedrijf en is na 8 jaar een gevestigde naam in de wereld van online marketing. Nogsteeds heerst er een start-up mentaliteit op de werkvloer. Op dit moment zijn er enkel front-en developers in het team en jij wordt dus verantwoordelijk voor de back-end. Dit ter vervanging van een freelancer die nu de functie vervult. Dit bedrijf richt zich op alle aspecten van online marketing, vanaf de conceptfase (PHP5, Wordpress, MySQL, HTML, CSS, Javascript) tot de volledige online campagnes voor haar klanten. Verder is dit bedrijf continu bezig met de optimalisatie van de al gebouwde websites.

Jouw functie

Het back-end onderdeel van het team wordt op dit moment door een externe opgepakt. Mijn klant wil de kennis in het team verankeren en is daarom op zoek naar jou. Ze willen de werking van de websites en campagnes kunnen garanderen en nemen daarom het heft in eigen handen. Het team komt zelf met ideeën welke ze ook daadwerkelijk mogen toepassen. Als jij het leuk vind mee te denken en je eigen toolings bouwen reageer dan op deze funcite.

Wie ben jij?

  • Goede kennis van PHP5, Wordpress, HTML, CSS en Javascript, MySQL, GIT
  • (minimaal 1 jaar ervaring)
  • Je hebt de wil om door te groeien tot Senior
  • Als jij een goed idee hebt laat je dat weten

Wat wordt jou geboden?

  • 2700 tot 3800 per maand o.b.v. 40 uur
  • Tijdelijk contract in overleg met uitzicht op vast
  • Een verantwoordelijke funcite waar jij je creativiteit in kwijt kan
  • Een jong en gezellig team
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw creativiteit en tools toe te passen


Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Junior/medior PHP back-end Developer (2700 / 3800) in een functie waar jij je creativiteit in kwijt kan.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV