Full Stack PHP Developer - Node.JS - Symphony2 / Full Stack PHP Ontwikkelaar_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP03166308
Inzet Fulltime
Werkgebied Tilburg
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Full Stack PHP Developer - Node.JS - Symphony2 / Full Stack PHP Ontwikkelaar

Voor onze e-commerce cliënt in Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren Full Stack PHP developer met ambitie, doorzettingsvermogen en daadkracht. Je bent expert in Javascript en werkt samen in een team van ongeveer 35 enthousiaste collega’s met verschillende specialisaties aan het verbeteren, optimaliseren en perfectioneren van webapplicaties voor grote internationaal bekende merken.

Jij bent de beslissende schakel tussen de front-end en de back-end ontwikkelaars en je werkt daarnaast intensief met het ontwerpteam. Tot jouw werkzaamheden behoren onder meer het meedenken aan server- en hostingconfiguraties, het implementeren van business logica en meebouwen aan de userinterface. Je krijgt hierbij veel ruimte voor eigen initiatief en voor het ontplooien van je creativiteit.

Zie jij jezelf werken in een uitdagende, zelfstandige functie bij een gezond bedrijf in een sterk groeiende branche? Begrijp je hoe je door middel van een API layer met de buitenwereld communiceert en weet je hoe een datamodel eruit hoort te zien? Ga jij complexe problemen niet uit de weg en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bedrijfscultuur

Start-up mentaliteit bij beursgenoteerd onderneming. Leider in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Snel schakelen, eigen initiatief, excellentie. Respect voor medewerkers, klanten, partners en omgeving.

Jij hebt:

 • Aantoonbare ervaring met 'Full Stack' PHP Development
 • Javascript kent geen geheimen voor jou
 • Actuele kennis van frameworks zoals Node.js en/of Symfony
 • Ervaring in het werken met Restfull API's, HTML, CSS (LESS)
 • Ervaring met continuous integration en automated build tools
 • Eigen initiatief, inbreng en ideeën
 • Goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden:

 • 3500 – 4500 Bruto salaris
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • Veel mogelijkheden om je via cursussen en trainingen te specialiseren
 • Reiskostenvergoeding
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Full Stack PHP Developer - Node.JS - Symphony2 / Full Stack PHP Ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Tilburg en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van TILBURG

TILBURG

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Recruitment Consultant

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV