Sr. PHP Developer (3500 tot 4900 per maand) met ruime blik_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP08167473
Inzet full-time
Werkgebied Omgeving Gouda
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Sr. PHP Developer (3500 tot 4900 per maand) met ruime blik

Ik ben voor mijn opdrachtgever op zoek naar een communicatieve en ervaren PHP developer die klaar is voor een behoorlijke dosis technische verbreding. Ze vinden het belangrijk altijd up-to-date te zijn en gaan direct aan de slag met nieuwe volwassen technologieën. Bij dit bedrijf wordt er goed voor jou gezorgd!

Het gaat om een software ontwikkelingsbureau, bij een nieuwe opdracht wordt er in overleg met jou en de rest van het team een plan getrokken. Dit gebeurt op basis van de beste argumenten en dus niet op basis van de hardste stem. Je komt in een team van 7 personen en zal gaan werken het uitrollen van een bestaand complex webplatform over de rest van europa. Dit voor een internationale speler. Het gaat om een tankpas systeem waarbij dus alles vastgelegd wordt en bewaard blijft.

Mijn klant werkt onder andere met: PHP, Symfony, Sass, javascript, Angular.js en node.js.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • HBO/WO werk en denkniveau
 • Hebt minimaal 5 jaar ervaring als PHP developer
 • Bekend met PHP5, Java, of Node.js, MySQL of MongoDB, HTML5 & CSS
 • Wil meerdere talen leren
 • bent communicatief sterk (op klant niveau en intern)
 • bent flexibel
 • breed georiënteerd

Wat krijg jij er voor terug?

 • 3500 tot 4900 Euro per maand
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden van 7:30 tot 21:00
 • Reiskosten (0,19 cent per kilometer of OV vergoeding)
 • 2500,- trainingsbudget per jaar

 

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Sr. PHP Developer (3500 tot 4900 per maand) met ruime blik.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Gouda en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van GOUDA

GOUDA

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Recruitment Consultant

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV