Ervaren PHP Developer gezocht!_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Ervaren PHP Developer gezocht!

Bij mijn klant ga je aan de slag als PHP ontwikkelaar van (web)applicatiesoftware. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van hun eigen technologieplatform. Hierbij werk je samen in een team van ervaren PHP programmeurs waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen deelprojecten. 


Mijn klant ontwikkelt een product overstijgend platform, waarop constant doorontwikkeld en uitgebreid wordt. Dit platform integreert verschillende onderliggende producten en diensten. Jij staat in contact met de klant, krijgt alle vrijheid én ook alle verantwoordelijkheid bij het maken van architectonische keuzes. Bedenkt samen slimme oplossingen, integreert nieuwe technologieën en loopt voorop in een sterk opkomende markt.


De software van mijn klant bestaat onder andere uit multitier software, RESTfull services en PHP webapplicaties. Ze zijn voortdurend  bezig met innoveren, waarbij ze altijd gebruik maken van de laatste technologische ontwikkelingen. Denk hierbij aan het ontsluiten van onze toepassingen voor mobile apps door middel van RESTfull services of het maken van multi-touch interfaces.

 

Disciplines Vereist

  • Hebt HBO/WO werk- en denkniveau, bent slim, mondig, vrolijk en vooral erg gezellig

  • Hebt minimaal 7 jaar programmeer ervaring (PHP 7.x, Zend, Symphony, Laravel)

  • Houdt van het oplossen complexe problemen

  • Weet dat programmeren veel meer is dan het schrijven van code

Disciplines Gewenst

  • Javascript ervaring

  • Ruby on rails ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ervaren PHP Developer gezocht!.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amersfoort en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van AMERSFOORT

AMERSFOORT

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Nina Vermeesch en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Nina Vermeesch

Resourcer

010-4655583

n.vermeesch@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV