UX designer binnen Scrumteam_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

UX designer binnen Scrumteam

Voor een groot migratietraject van een Typo3 naar Drupal 8 omgeving, zijn we op zoek naar een doorgewinterde UX designer.

Je hebt hebt ruime met CMS systemen, bijvoorkeur Drupal. Je bent bekend met het werken binnen template structuur. Je werkt vanuit een userstory ontwerpt wireframes en weet deze te vertalen naar de logische gebruikers interacties.

Je bent op de hoogte van de laatste trends binnen responsive design, gebruikers interactie en FED. En kun je wensen goed vertalen naar je collega developers binnen je team.

Er werken 2 scrumteams aan dit project, met daarin een multidisiplinaire samenstelling van 4 developers een Ux designer (jij dus) en een (agile) tester.

Samen met de andere UX designer bewaak / verbeter je ook de  style guide.

Herken je jezelf in dit profiel, dan hoor ik graag van je.

Disciplines Vereist

  • CMS templating ervaring

  • Scrum / Agile werkwijze

Disciplines Gewenst

  • Wat frontend development ervaring (MTML, CSS, javascript)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance UX designer binnen Scrumteam.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV