PHP - Drupal developer_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

PHP - Drupal developer

Voor een groot migratietraject van een Typo3 naar Drupal 8 omgeving, zijn we op zoek naar een ervaren Drupal Developer.

Je hebt hebt ruime PHP / Drupal ervaring, je snapt dat je een CMS als Drupal voor je moet laten werken. Je weet wat het wel en niet kan en hoe je eigen maatwerkmodules kunt ontwikkelen. Je bent pragmatisch ingesteld en werkt volgens de Solid OOP principes van uncle Bob (Robert C. Martin). Maar je herkent je ook in de termen Yagni  en Dry. OOP kent geen geheimen voor je. 

Je legt verantwoording af de Lead developer binnen je scrumteam, iemand waar je nog het een en ander van kan leren op het gebied van scrum ontwikkeling (mocking, dependency injection etc). Jouw team bestaat naast jezelf uit 2 andere drupal ontwikkelaars een (agile) tester en een UX designer.

Herken je jezelf in dit profiel, dan hoor ik graag van je.

Disciplines Vereist

  • Drupal 8

  • Ruime PHP 5.5 ervaring

  • Scrum / Agile

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance PHP - Drupal developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV