Drupal Lead developer_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Drupal Lead developer

Voor een groot migratietraject van een Typo3 naar Drupal 8 omgeving, zijn we op zoek naar een Drupal Lead Developer.

Je hebt ervaring in het leiding geven aan een multidicplinair team, je werkt van nature agile / scrum kent geen geheimen voor je. Je kunt goed inschatten wat de sterke / en minder sterke punten van de mensen in je team zijn. Je weet deze goed met elkaar te combineren en te motiveren, om zodoende een 1+1 = 3 effect te creeren. Uiteraard ontwikkel je Solid er werkt het liefst volgens best-practices. En bent in staat om gezamelijk de doelen voor een sprint te behalen. 

Je legt verantwoording af aan de projectmanager en een scrummaster, men ontwikkeld met 2 scrumteams. Jouw team bestaat naast jezelf uit 5 man (m/v). Te weten 3 drupal developers, een (agile) tester en een UX designer.

Herken je jezelf in dit profiel, dan hoor ik graag van je.

Disciplines Vereist

  • Drupal 8

  • Teamlead ervaring

  • Scrum / Agile

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Drupal Lead developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV