Ervaren PHP developer, Omgeving Rotterdam, 6-9 maanden_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Ervaren PHP developer, Omgeving Rotterdam, 6-9 maanden

Voor mijn eindklant in de omgeving Rotterdam ben ik op zoek naar een ervaren PHP developer voor het doorontwikkelen van een applicatie voor de logistieke sector.

In deze opdracht ben je verantwoordelijk voor het bouwen van een nieuwe User Interface over de bestaande Delphi applicatie. 

 

Disciplines Vereist

  • - Ruime ervaring met PHP

  • - Ervaring met Javascript

  • - Ervaring met HTML, CSS

  • - Goede communicatieve vaardigheden

Disciplines Gewenst

  • - Eigen initiatief

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ervaren PHP developer, Omgeving Rotterdam, 6-9 maanden.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV