Full stack PHP Developer / PHP ontwikkelaar bij een logistieke E-commerce gigant_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP04166576
Inzet Fulltime
Werkgebied Rotterdam
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Full stack PHP Developer / PHP ontwikkelaar bij een logistieke E-commerce gigant

Werk je graag in een hecht team aan het ontwikkelen van complexe software? Heb jij je carrière in eigen hand en hecht je waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid? Lees dan vooral verder! Voor onze cliënt in Waalwijk zoeken wij een Full Stack PHP developer voor wie Javascript geen geheimen meer heeft. Samen met een team van ongeveer 35 andere collega’s werk je aan de e-commerce kanalen van internationaal bekende merken.

Jij weet dat wat er voor de eindgebruiker simpel uitziet, een uitgebreid en ingewikkeld onderliggend systeem heeft. Binnen het team ben je daarom de schakel tussen je front-end en backend collega’s. Eigen initiatief wordt vanaf dag één gewaardeerd en aangemoedigd. Bij het invullen van je functie krijg je dan ook direct veel verantwoordelijkheid bij het bedenken en implementeren van professionele oplossingen voor complexe processen en problemen. En je weet hoe je het team én de klant van jouw oplossing kan overtuigen.

Zie jij jezelf werken in een uitdagende, zelfstandige functie bij een gezond bedrijf in een sterk groeiende branche? Ben je ambitieus en wil je de ruimte om aan deze ambitie invulling te geven? Zijn deadlines geen probleem voor jou en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bedrijfscultuur

Start-up mentaliteit bij beursgenoteerd bedrijf. Leider in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Snel schakelen, eigen initiatief, excellentie. Respect voor medewerkers, klanten, partners en omgeving.

Jij:

 • Javascript & PHP kennen geen geheimen meer voor jou;
 • Actuele kennis van frameworks zoals Node.js en/of Symfony;
 • Ervaring in het werken met Restfull API's, HTML, CSS (LESS);
 • Ervaring met continuous integration en automated build tools;
 • Kennis van JAVA is een pre;
 • Eigen initiatief, inbreng en ideeën;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Voor jou:

 • 3500 – 4700 Euro bruto salaris per maand
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • Veel mogelijkheden om je via cursussen en trainingen te specialiseren
 • Reiskostenvergoeding
   

Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Full stack PHP Developer / PHP ontwikkelaar bij een logistieke E-commerce gigant.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV