allround Drupal ontwikkelaar_

 

Een PHP programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van PHP programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

allround Drupal ontwikkelaar

Voor mijn klant zoek ik een ervaren allround Drupal ontwikkelaar om de komende paar maanden bij te springen met bestaande en nieuwe Drupal projecten bij een gerenommeerd webburo.

Er wordt in multidisciplinaire teams gewerkt aan leuke Drupal implementaties voor vaak grote namen. Vind je het leuk om eens een professionele drupal uitrol mee te maken, of een diepgaande doorontwikkeling met mooie maatwerk modules, api koppelingen etc?

Men heeft hier allemaal een gedegen ontwikkelachtergrond, men doet onderling aan code-reviewing en uiteraard werken ze agile / in sprints.

Disciplines Vereist

  • Ruime Drupal (8) ervaring

  • Gedegen PHP kennis

  • Werken volgens Drupal best practices

Disciplines Gewenst

  • enthousiast en pragmatisch om snel zaken op te pakken, jezelf een nieuwe omgeving eigenmaken

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance allround Drupal ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV