Oracle (PL/SQL) ontwikkelaar - bouwen v.e. security module_

 

Een Oracle Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Oracle Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Oracle (PL/SQL) ontwikkelaar - bouwen v.e. security module

We zoeken een Oracle PL/SQL ontwikkelaar die ervaring heeft met Oracle Security. Het betreft de ontwikkeling van een nieuw Security applicatie-onderdeel als zijnde een module binnen een bestaande Oracle omgeving. Opdrachtgever is een bekende landelijk opererende (compacte & informele) organisatie. Het bestaande Oracle applicatieplatform wordt met een aantal andere PL/SQL developers doorontwikkeld. Jij maakt deel uit van dit team, dient dit onderdeel wel zelfstandig te kunnen realiseren. We verwachten en zoeken iemand met aantoonbare ontwikkelervaring met Oracle applicaties waarbij security aspecten er een onderdeel uitmaakte. Ben je bekend met zaken als Oracle Wallet, certificaten en encryptie, dan is dit waarschijnlijk de juiste opdracht voor jou.

Disciplines Vereist

  • PL/SQL (senior niveau)

  • Zelfstandig kunnen werken en meedenken en huidige requirements kritisch kunnen bekijken en beoordelen.

  • Initiatief tonen en communicatief

Disciplines Gewenst

  • Oracle Wallet (cryptografie en standaarden, certificaten.)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Oracle (PL/SQL) ontwikkelaar - bouwen v.e. security module.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoofddorp en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HOOFDDORP

HOOFDDORP

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV