Oracle Developer, Oracle PL SQL, 2 dagen per week, 6 maanden _

 

Een Oracle Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Oracle Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Oracle Developer, Oracle PL SQL, 2 dagen per week, 6 maanden

Voor mijn eindklant ben ik per direct op zoek naar een Oracle PL SQL specialist voor een opdracht in de maritime sector .

Mijn klant heeft 2 substantiële Oracle databases en een referentiedatabase die gemeenschappelijke informatie bevat, waarvoor de import en controleprocedures beschikbaar zijn in PL/SQL. Er zal een update moeten plaatsvinden van de structuur van de databases omdat er behoefte is aan opslag van nieuwe variabelen. Daarnaast zal de referentiedatabase gekoppeld moeten worden aan de twee databases. 

Het gaat om een opdracht met een inzet van 2 dagen per week voor een periode van ongeveer 6 maanden in de buurt van Haarlem.

Disciplines Vereist

  • - Ruime ervaring met Relationele databases;

  • - Ruime ervaring met SQL, PL/SQL, Oracle

  • - Goed communicatieve vaardigheden

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Oracle Developer, Oracle PL SQL, 2 dagen per week, 6 maanden .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) IJmuiden en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van IJMUIDEN

IJMUIDEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV