Oracle developer met verzekeringservaring_

 

Een Oracle Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Oracle Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Oracle developer met verzekeringservaring

Wij zijn op zoek naar een ervaren Oracle developer die eerder in de verzekeringsbrache werkzaaam is geweest en bij voorkeur heeft gewerkt met de Oracle Health Insurance Back Office ( OHI-BO voorheen OpenZorg ). Het gaat om een aanpassing aan de bestaande applicatie, het functioneel ontwerp is reeds gemaakt. Kandidaat dient het zelf het Technisch Ontwerp te maken. Vervolgens daarna dienen er SVS-scripts ontwikkelen in PL/SQL t.b.v. de uitbreidingen in OHIBO.

Disciplines Vereist

  • PL/SQL

  • verzekeringservaring

Disciplines Gewenst

  • OHIBO

  • SVS-scripts

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Oracle developer met verzekeringservaring.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Nijmegen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van NIJMEGEN

NIJMEGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV