Oracle Developer met kennis van Outsystems en Mendix_

 

Een Oracle Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Oracle Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Oracle Developer met kennis van Outsystems en Mendix

Voor mijn eindklant ben ik op zoek naar een lowcode platform specialist met kennis van Outsystems en eventueel Mendix.  Mijn klant is bezig met het bouwen van een lowcode schil.  Hierbij zal gebruik worden gemaakt van Outsystems en/of Mendix.

Mijn eindklant is een grootspeler in de wereld van financiele transactiesystemen. Als pionier is het altijd hun streven om met de nieuwste technieken te werken.

Disciplines Vereist

  • Kennis van Outsystems en Mendix

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Oracle Developer met kennis van Outsystems en Mendix.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoofddorp en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van HOOFDDORP

HOOFDDORP

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Ajay Singh en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Ajay Singh

Recruitment Consultant ICT

a.singh@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV