Word specialist - conversie grote hoeveelheid docs_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Word specialist - conversie grote hoeveelheid docs

Omvangrijk document-conversie project. Ongeveer 600 documenten dienen volledig omgezet te worden naar een nieuwe huisstijl, indeling etc. Tegelijkertijd dient alles in een goede beheer-structuur te worden omgezet. Denk aan een efficiente indeling en distributie van de sjablonen-sets en documenten onder enkele honderden gebruikers.

De documenten dienen zeer zorgvuldig te worden omgezet en derhalve een hoge validiteit te behouden t.a.v. de juiste content.

Disciplines Vereist

  • VBA-Word

  • ervaring met omzetting grote hoeveelheid documenten

  • MS Office 2010-2013-Office365

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Word specialist - conversie grote hoeveelheid docs.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Bosch en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van 'S-HERTOGENBOSCH

'S-HERTOGENBOSCH

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV