Word specialist_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Word specialist

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Word specialist. Een Word 2013 document heeft een voettekst opgebouwd met een tabel. Deze informatie komt uit een setup van een product life cycle applicatie. De font grootte wordt op 9 punten gezet en toch zijn er enkele tabel cellen waarin de font grootte op 11 punten komt te staan. Er wordt gebruik gemaakt van bookmarks. Bookmarks blijken niet goed te zijn. Men is op zoek naar een specialist die komt troubleshooten en het probleem kan oplossen.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Word specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Groenlo en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van GROENLO

GROENLO

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV