Word Sjabloon specialist_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Word Sjabloon specialist

Betreft: bouwen van een goede Microsoft Word sjabloon, welke dient ter vervanging. Vanuit een bepaald software pakket komt een output die de organisatie als niet bruikbaar ervaart. Deze output moet worden vervangen door een Word template, de specificaties zijn uitgewerkt in een voorbeeld. 

Disciplines Vereist

  • Word sjabloon / template bouwen op maat

  • Rapportages in Word huisstijl

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Word Sjabloon specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Bosch en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van 'S-HERTOGENBOSCH

'S-HERTOGENBOSCH

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV