VBA word template specialist_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

VBA word template specialist

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren vba-er, die ervaring heeft met het maken en genereren van diverse varianten van word-templates. Om de company-huisstijl consequent op verschillende locaties / landen structureel door te voeren. Voertaal binnen het bedrijf is Engels.

Disciplines Vereist

  • vba

  • word-templates

  • office 2003 / 2007

Disciplines Gewenst

  • vba-powerpoint ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VBA word template specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam Z/O en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van AMSTERDAM ZUIDOOST

AMSTERDAM ZUIDOOST

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV