Offertes samenstellen in MS Word met VBA (regio Eindhoven)_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Offertes samenstellen in MS Word met VBA (regio Eindhoven)

Er is behoefte om het huidige proces van offertes samenstellen te professionaliseren. Momenteel gebeurt het door veel knip- en plakwerk. Dit kan middels geprogrammeerde VBA code in de MS Word sjablonen/templates verder worden geautomatiseerd. Hierdoor zullen de verschillende offertes met een druk op de knop foutloos en snel samengesteld kunnen worden.

Disciplines Vereist

  • VBA Word

  • samenstellen teksten / offertes in Word

Disciplines Gewenst

  • affiniteit met technische producten is een pré

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Offertes samenstellen in MS Word met VBA (regio Eindhoven).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Son en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van SON

SON

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV