Nieuwe huisstijl sjablonen bouwen en Excel - en Outlook integratie_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Nieuwe huisstijl sjablonen bouwen en Excel - en Outlook integratie

We willen nu in 1x de basis sjablonen set vernieuwen met nieuwe functies icm de nieuwe huisstijl. Daarbij willen we in de submappen directory de ruimte hebben om zelf varianten te maken op de nieuw op te bouwen sjablonen.

En zoals beschreven willen we vanuit efficiëntie dat de nummering van de documenten en het maken van een pdf geautomatiseerd worden.

Disciplines Vereist

  • VBA WOrd

  • VBA Excel

  • VBA Outlook

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Nieuwe huisstijl sjablonen bouwen en Excel - en Outlook integratie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zoetermeer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ZOETERMEER

ZOETERMEER

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV