MS Word specialist - sjabloon optimaliseren_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

MS Word specialist - sjabloon optimaliseren

Corporate Word template (internationaal format) moet toepasbaar worden maken voor NL. Houdt in dat er in basis template aanpassingen gedaan moeten worden (keuzes voor 'select'fields), uitbreidingen qua format-stylen (headers, kopjes, subkopjes, en bulletstyles).

Expertise in Word nodig voor opzetten/maken van een goed sjabloon cq diverse templates en ondersteuning bij hoe dit standaard bij alle medewerkers in MS Office te krijgen als 'generiek master template / sjabloon.

 

Disciplines Vereist

  • VBA Word

  • Sjablonen bouwen / templates in Word

Disciplines Gewenst

  • nader te bepalen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance MS Word specialist - sjabloon optimaliseren.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Hoevelaken en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van HOEVELAKEN

HOEVELAKEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV