MS Word specialist_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

MS Word specialist

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een MS Word specialist. De klant heeft in het kader van een nieuwe huisstijl een aantal sjablonen/macro's gemaakt. Deze zijn echter nog niet optimaal. Wij zoeken daarom een MS Word huisstijlen specialist die hier naar kan kijken en advies kan geven hoe e.e.a. beter kan en dit ook vervolgens kan uitvoeren.

Disciplines Vereist

  • MS Word, ervaring met huisstijlen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance MS Word specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Zeist en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van ZEIST

ZEIST

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV