MS Word Sjablonen tool ontwikkelen, op orde brengen - Apeldoorn_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

MS Word Sjablonen tool ontwikkelen, op orde brengen - Apeldoorn

Opdrachtgever gebruikt een applicatie waarmee brieven ed worden gegenereerd.
De medewerker start het proces binnen de applicatie op en krijgt dan een doorstart naar Word. Door middel van koppelingen worden gegevens uit de database in de brief getoond (denk aan NAW, en specifieke items). Daarnaast worden ook Word macro's gebruikt om de MS Word brieven mee te genereren.

Er is de afgelopen jaren hier weinig aandacht voor geweest. Doel is het op orde brengen opdat de macro's goed lopen. daarnaast dient het goed onderhouden te blijven.

 

Disciplines Vereist

  • Word sjablonen ontwikkelen/ bouwen

  • VBA Word

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance MS Word Sjablonen tool ontwikkelen, op orde brengen - Apeldoorn.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Apeldoorn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van APELDOORN

APELDOORN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV