MS Word documenten generator tool ontwikkelen_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

MS Word documenten generator tool ontwikkelen

Voor een middelgrote dienstverlener is er behoefte om op een semi geautomatiseerde manier MS Word documenten snel te kunnen genereren in een aantal standaard formats. Eenmalig is er verder de wens om de huidige documenten bibliotheek (ongeveer een paar honderd Word documenten docx) om te zetten naar 1 standaard format. Momenteel zijn er bijna 20 verschillende formats van de documenten, dat moet allemaal 1 en dezelfde format gaan worden. De documenten hebben allemaal een bepaalde structuur, dus een groot deel zal met macro's kunnen worden verwerkt, mogelijk is ook VBA programmeerwerk nodig om wat meer geavanceerde opties bij het genereren te kunnen aan of uitzetten. 

Disciplines Vereist

  • MS Word VBA

  • Macro's in Word kunnen schrijven/aanpassen/maatwerk

  • Ruime ervaring in uniformiteit documenten projecten

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance MS Word documenten generator tool ontwikkelen.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV