Macro - VBA oplossing voor document-management oplossing_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Macro - VBA oplossing voor document-management oplossing

Een bestaand Word-merge bestand moet met behulp van macro-VBA techniek worden uitgesplitst naar losse Word documenten (dossiers). Verder moet het ook mogelijk worden gemaakt om per dossier/document, ook foto's gemakkelijk in te kunnen voegen. 

 

Disciplines Vereist

  • Word VBA

  • Macro's

  • Ervaring met document management maatwerk

Disciplines Gewenst

  • Affiniteit met juridische sector

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Macro - VBA oplossing voor document-management oplossing.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Lelystad en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van LELYSTAD

LELYSTAD

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV