Macro maatwerk in MS Word_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Macro maatwerk in MS Word

Maatwerk offerte sjabloon moet voorzien worden van een macro waarmee een adviseur vaste zaken in kan vullen en daarna de offerte in de juiste huisstijl gegenereerd kan worden.

Daarnaast in kaart brengen welke andere zaken en bedrijfsprocessen binnen het bedrijf efficiënter kunnen worden ingeregeld. Automatisering m.b.v. het pakket MS Office. Met name MS Word, mogelijk ook andere onderdelen.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Macro maatwerk in MS Word.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Venlo en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van VENLO

VENLO

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Marcel Annema en upload je CV. We horen graag van je!

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.


Bel

Marcel Annema

Sr. Recruiter

m.annema@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV