Maatwerk in MS Word - samenstellen van teksten_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Maatwerk in MS Word - samenstellen van teksten

Middels het aanvinken in een keuzeformulier kunnen bepaalde tekstblokken wel dan niet worden meegenomen in het samenstellen van een 'custom-made' document. 

Het document is een maatwerk document, welke gebruikt wordt om bepaalde voorschriften te geven als advies (veiligheid-ergo). Afhankelijk van de input (ja/nee) op de vragen ontstaat een maatwerk advies richting de business/medewerkers.

Door slim gebruik te maken van macro's en wellicht een stukje VBA script kan dit samenstellen snel en efficiënt verlopen.

Disciplines Vereist

  • Word VBA

  • Samenstellen van maatwerk teksten in MS Word

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Maatwerk in MS Word - samenstellen van teksten.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV