Corporate MS Word sjablonen landschap professionaliseren_

 

Een ms Word specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van ms Word specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Corporate MS Word sjablonen landschap professionaliseren

Voor een internationaal georiënteerde organisatie moeten de corporate sjablonen bibliotheek verder worden geprofessionaliseerd. Dit betekent inventarisatie aanwezige sjablonen-sets, herstructureren, samenstellen, optimaliseren en implementatie, documentatie. 

Disciplines Vereist

  • VBA Word

  • Corporate sjablonen bibliotheken kunnen structureren

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Corporate MS Word sjablonen landschap professionaliseren.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Delfzijl en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DELFZIJL

DELFZIJL

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV