Word Excel specialist_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Word Excel specialist

Voor een complexe offerte samenstelling dient e.e.a. gestroomlijnd en verder geautomatiseerd te worden. Hiervoor zijn uitgebreide excel lijsten als databron beschikbaar. Vanuit deze excel data worden calculaties en andere berekeningen gedaan, die tevens in de offerte moeten worden opgenomen. 

Er zijn verschillende te selecteren rubrieken en subrubrieken met dropdown lijsten, dit maakt het keuzeproces enigszins complex door de afhankelijkheden en relaties tussen de lijsten. 

Graag eerst een gesprek om alles te inventariseren en in kaart te brengen wat de belangrijkste eisen zijn. Daarna kan het systeem verder worden uitgebouwd. 

Disciplines Vereist

  • Excel VBA

  • Word VBA

  • Huisstijl en sjablonen specialist, offerte genereer tools in MS Office

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Word Excel specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Lieshout en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van LIESHOUT

LIESHOUT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV