Verouderde MS Excel applicatie moderniseren_

 

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Verouderde MS Excel applicatie moderniseren

Een oude legacy applicatie is opgebouwd met Excel VBA code en een verouderde Excel database module (die zat destijds in MS Office 97). 

De Excel applicatie is gedurende de tijd steeds verder ontstaan en uitgebouwd met nieuwe functionalteiten. De code is erg onoverzichtelijk geworden, zelfs voor degene die het heeft gebouwd. 

Op korte termijn is er behoefte om de huidige data over te zetten naar een meer solide muliti user database zoals MS Access DB. 

Ook is er behoefte om inzicht te krijgen in de haalbaarheid en projectomvang van het herbouwen van de huidige functionaliteiten binnen Excel VBA, met schone (lean) gestructureerde code, voorzien van comments. 

Het hoeft geen state of the art te worden, praktisch en effeciënt. 

Disciplines Vereist

  • Ruime ervaring met Access Databases

  • VBA Excel specialist

  • Aantoonbare ervaring in het bouwen van integrale software maatwerk voor het midden en klein bedrijf MKB.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Verouderde MS Excel applicatie moderniseren.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Baarn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van ARNHEM

ARNHEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV