VBA specialist_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP0710315
Contractduur afhankelijk van inschatting
Inzet afhankelijk van inschatting
Werkgebied AMSTERDAM
werkniveau
Bel 010 - 475 55 83

Een Excel Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Excel Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

VBA specialist

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een VBA specialist. Betreft inventariesatie en tijdsinschatting voor de volgende werkzaamheden: bestaande tool vereenvoudigen gebruiksvriendelijker maken (om powerpoints) bestaande informatie uit excelfiles in database zetten (database nog niet in gebruik).Werkzaamheden met name in Acces en excel. Uiteraard dienen de werkzaamheden na accoord opdrachtgever ook uitgevoerd te worden.

Disciplines Vereist

  • VBA

Disciplines Gewenst

  • ervaring binnen energiesector

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VBA specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) AMSTERDAM en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV